Vi har renoverat i butiken

Hallå kära kunder!

Ni som inte varit inne hos oss på ett tag kommer nog märka att det blivit skillnad i kulturbutiken när ni kommer på besök nästa gång. Det är nämligen så att vi renoverat och gjort om lite grann, både invändigt och utvändigt.

När vi jobbade utomhus med järnräcken så kom vi på att vi kände för att göra helt nya på egen hand till rampen där rullstolar kan åka upp. Sagt och gjort, vi kontaktade vår kompis Tommy som är expert på att svetsa och smida och allt sånt. Men vi stötte på problem direkt.

Det visade sig att vi behövde svetsgas men som tur var så fick vi tag i en firma som kunde leverera svetsgas stockholm snabbt så att Tommy kunde sätta igång med arbetet.

Sedan flöt det på som en vårflod och Tommy kunde göra klart det utvändiga arbetet inom loppet av ett par dagar. På det nya räcket gjorde han en lite konstnärlig design med små piruetter och attiraljer vilket gör att den nya rampen och det nya räcket ser oerhört festligt ut.

Inne i butiken har vi gjort om en del. Interiören var gammal och sliten så nu har vi målat om alla väggar och även lagt nytt golv. Mer om det kanske vi kan berätta vid ett annat tillfälle.

Gällande möbler och inredning kände vi att vi ville behålla den gamla charmen som butiken ändå haft, så vi har målat väggarna i samma färger som de var tidigare och behållit våra gamla möbler. I stället för att köpa en massa sprillans nytt lämnade vi in de möbler som var för slitna eller skadade på restaurering så nu är de som nya, men ändå som gamla!

Det känns skönt att vi äntligen är klara och det blev riktigt lyckat om vi får säga det själva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *