Talböcker till rätt pris

Posted by admin on april 12, 2017
Blogg, Uncategorized

Talböcker eller ljudböcker som är en annan variant av talböcker, fast lite mer dramatiserat har blivit oerhört populärt på senare tid och det finns nu mängder av företag som specialiserat sig på att endast erbjuda denna typ av media.
För fanns ljudböckerna och talböckerna tillsammans med vanliga böcker på bibliotek eller hos en bokhandlare, men nu har segmentet blivit så stort att de klarar sig på egen hand.
För närvarande kan man välja om man vill köpa sin talbok löst och lyssna på, eller skaffa ett abonnemang på en prenumerationstjänst där du får tillgång till mängder av talböcker för en fast månadskostnad. Vilket du ska välja är upp till dig och bör bero på hur mycket du tänkt att lyssna.
Jag tänkte dock ge dig ett tips på vägen nämligen talböcker.se, en webbplats som har riktat in sig på att jämföra utbudet och priset hos flera olika leverantörer av talböcker.
Detta gör att du på ett enkelt sätt kan välja den leverantören som verkar passa dig bäst både innehållsmässigt, funktionsmässigt och prismässigt.
Här finns både prenumerationstjänster samt bokhandlare som säljer lösnummer av böckerna som du antingen får köpa hem på cd-skiva eller ladda ner till din telefon eller dator.
En sak du bör tänka på och ta i akt vid en jämförelse är att jämföra prenumerationstjänsterna med varandra och bokhandlarna med varandra, annars blir jämförelsen inte så rättvis då priset på en bok inte kan jämföra med priset för en månads prenumeration, vilket blir priset på en bok om du enbart lyssnar en gång i månaden.
Hoppas du finner tjänsten nyttig, kommentera gärna nedan om vad du tycker eller annat som har med just talböcker att göra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *