Nytt fenomen inom rökning

Det har kommit en ny produkt till marknaden som kallas för elcigaretter där man inhalerar ånga med smak. Detta ska vara ett extremt bra sätt att sluta röka på och har tagit världen med storm. Vi tänkte i det här inlägget gå igenom lite hur kulturen inom rökning samt gå igenom lite mer i detalj hur elcigaretter fungerar.

E-cigaretter är lite som vanliga cigaretter men under ett bloss så kommer det in ånga istället för rök. Det fina i detta är att om du är i fasen att sluta röka ändå får en slags tillfredställelse som gör att du tror att du får i dig nikotin.

Det finns möjligheter att dosera med mindre nikotin i Ecigaretterna för att inte göra abstinensen alltför hård. Man brukar säga att man ska trappa ner successivt. Men Elcigaretter finns den möjligheten vilket är fantastiskt.

Vi har under dagarna nu pratat om detta och faktiskt fått med tre stycken av våra kollegor som är dagliga rökare som faktiskt skulle kunna tänkta sig att sluta röka och prova användandet av Elcigaretter.

Vi har beställt hem 3 stycken produkter och det är just nu fart och fläkt på kontoret då många är taggade och kommer följa dessa personer på nära håll. Men jag tror att det är lugnet före stormen, då 3 av 6 stycken kollegor ska sluta röka. Det kan innebära att vi går ett par tuffa veckor till mötes i form av dålig stämning på kontoret.

Men den som lever får se som man brukar säga. Lyckas någon av dem sluta kommer jag bli fantastiskt glad för den personens skull då han kommer gå ett hälsosammare liv till mötes.

Jag kommer löpande att uppdatera hur det går för våra herrar med projektet ”bättre hälsa” som vi valt att kalla det här på kontoret. Ha en fin dag och sommar så ser vi över status för våra kollegor längre fram!

Håll till godo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *