Ny utställning i butiken

Hej alla glada kunder och besökare!

Nu har vi något nytt att berätta för det är nämligen så att det är grejer på gång i kulturbutiken lagom till sommaren. Under hela sommaren kommer vi att ha en fotoutställning där vi ställer ut bland annat en fotograf Köping som tagit väldigt fina bilder på sin hemstad som vi ju alla känner till från filmen Tårtgeneralen samt den underbara serien I en annan del av Köping som går på tv, numera under namnet Välkommen till Köping, förvisso.

Vi kommer att ha vernissage nästa fredag då ni gärna får kika förbi. Vi bjuder också på snittar och alkoholfri cider till alla som kommer och besöker oss under utställningens första dag. Det är något vi ser väldigt mycket fram emot och vi hoppas att ni besökare är lika taggade som vi är!

Utställningen kommer att pågå hela sommaren fram till och med september och bilder och gäster kommer att rotera under hela tidsperioden, så den som besöker utställningen under den tidiga delen kommer att ha mycket nytt att upptäcka om man tittar förbi igen efter några veckor.

Något som ska bli väldigt spännande är att få se en stad som man sett på tv många gånger gestaltad ur ett fotografiskt perspektiv. Att fotografen själv är uppvuxen och bosatt där gör givetvis att förväntningarna blir extra höga eftersom det säkert kommer att dyka upp dolda pärlor och smultronställen som man annars inte har en aning om.

Något annat som är väldigt kul är att vi även kommer att ha en konstnär som ställer ut motiv från Köping. Denna kombination kommer att pågå under sommarens första del och sedan försvinner tavlorna i mitten av juni då de ska hängas ut i ett annat galleri under den senare delen av sommaren.

Vissa foton och tavlor kommer dessutom finnas till försäljning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *