Min berättelse med CBD Olja

Sedan ung ålder har jag varit en orolig själ, periodvis har det varit nästintill olidligt jobbigt. Att jämt och ständigt bära på en oro inuti kroppen och oroa sig över de minsta sakerna, som blir så ofantligt stora.

Jag har alltid varit en som velat klara mig utan hjälpmedel, jag är en som “alltid klarat allt själv”. Även om jag med årens gång ska erkänna att denna livsfilosofi inte hjälper en i det långa loppet. När det kommer till psykiska besvär har jag varit emot medicinering, även om jag i små perioden testat på (det var inte för mig). Givetvis är medicinering en viktig del för otroligt många människor, och gör så att de idag får liv med ökat livskvalité. Men för mig personligen har jag velat gå ett annat spår.

Det har varit tufft alla dessa år innan jag började få någorlunda balans, vården hade svårigheter att vilja hjälpa mig för min ovilja att medicinera. Dessutom kämpade jag på flera plan i livet. Vändningen började med en så enkel sak som promenader. Jag fick tips av en god vän att promenera 15 minuter om dagen, utan mobil och distraktioner. Lyckligtvis bodde jag nära skogen, så bara efter första gången hände något inom mig. Inspiration började flöda hur jag kunde börja må bättre, och distansera mig från de inre orosmoln jag burit på sen barnsben.

Kosttillskottet CBD Olja kommer in i bilden

Efter en tids promenerande i naturen, började jag sakta men säkert få perspektiv på de olika delarna i mitt liv. Vad som kunde förbättras och förändras. En av dessa saker var min dåvarande kost som bestod mycket av frysmat, socker och gluten. På Facebook hade jag en vän som ofta postade kring hälsa, och en dag i maj så postade hen ett inlägg om CBD Olja och hur det hade hjälpt hens vän med ångest och oro. Det fick mig att ta kontakt.

Hen berättade hur det är ett kosttillskott med stort användningsområde, och hur det är ett bra komplement i mångas vardag och livsstilar. Jag berättade om min situation och frågade om det kunde vara något för mig.

–Absolut, det finns ett flertal studier som visar på att komponenterna i CBD olja kan bidra till att hantera ångest och oro. Jag själv har testat ett flertal olika och den jag fått bäst känsla över är CBD Olja från Modernatur, prisvärd och tillräckligt god smak!

Jag fortsatte fråga min vän frågor, och tillslut bestämde jag mig för att testa. Jag blev även rekommenderat att beställa högkvalitativt magnesium som kan minska spänningar och där med även oro som komplement till varandra. Och som jag redan började ana var det dags att se över hela min diet. Mer frukt & grönt, mindre skräp!

När jag fick hem oljan tog dropparna under tungan och redan första dagen tyckte jag mig känna mig något lättare inombords, som om det där tunga täcket av ångest och oro blev lite lättare!

Med tiden fick jag mer energi och omfamnade allt fler goda mönster, även om jag jämt och ständigt halkade ner så fortsatte jag att kämpa på! Idag har det gått flera år sedan jag först testade CBD olja och även om livet inte är perfekt, så känner jag mig betydligt mycket mer hoppfull idag än då.