Kulturtidningar för dig

Posted by on maj 16, 2016
Blogg, Uncategorized

Är du intresserad av konst och kultur? Kanske du i så fall också är på jakt efter en bra tidning att prenumerera på för att hålla dig uppdaterad?

I så fall har du hittat rätt, tänkte här tipsa om ett gäng olika tidningar inom konst och kultur som du både kan läsa som e-tidning eller prenumerera på i pappersformat.

Den första tidningen jag tänkte tipsa om är konstvärlden. En tidning du inte bara kan prenumerera på utan även läsa en hel del utvalda artiklar direkt på deras webbplats. Just nu har de även ett erbjudande där du får ta del av tidningen Disajn helt utan kostnad om du prenumererar på Konstvärlden.  Konstvärlden är en tidning för dig som älskar allt inom konst. Du får allt från ytliga nyhetssammanfattningar till mer ingående djupdykningar inom olika konstområden.

Vill du kan du så klart även läsa hela tidningar via din mobil eller läsplatta, dock måste du då vara prenumerant samt registrera dig hos readly där denna tidning finns tillgänglig.

Får du inte din dagliga dos av kultur via konsten kanske du istället är som mig och älskar historia? Jag är en stor konsument inom både historietidningar och tv program inom historia. Tänkte därför ta tillfället i akt att nämna history channel som en tv kanal som du bara måste ta del av. Men känner du för att ta del av samma kultur på ett analogt sätt via det skrivna mediet så finns tidningen Historia som är en stor favorit framförallt hos mig. Om historia kan räknas som kultur är ju frågan? Om inte så skrivs det även en hel del om internationell kulturhistoria rent konkret i dessa tidningar. Allt från historisk konst till skrifter och liknande.

Alla tidningar inom ämnet finns att ta del av hos Prenumeration.online, en sida som samlat alla tänkbara prenumerationer, inte bara inom tidningar utan även olika produkter och mat. Ta en titt där för att hitta bästa erbjudandet och du är på jakt efter en prenumeration av något slag.

Tags: , , , ,

Comments are closed.