Kulturevent i Kulturbutiken

Igår hade vi ett litet kulturevent i butiken och det kom många fler än vi hade räknat med. Maten tog slut, drycken tog slut och det blev riktigt stökigt. Många av de som var här blev också alldeles för förfriskade och började skrika och gapa om att kulturen är på dekis. Vadå kulturen är på dekis? Jag menar, vi har väl hur mycket fin kultur som helst runtomkring oss. Varför skrika och gapa om att kulturen är på dekis. Nej, han får aldrig komma på besök igen. Honom kan vi vara utan. Det är snarare han som är på dekis – och inte kulturen!

Förutom den skrikande mannen, blev det en ganska fin tillställning med glada miner och många skratt. Kulturen lever och de firade vi igår och vi måste snart gör om det igen. För vem gillar inte fest och glada människor. Kanske vi inte ska servera sprit på nästa event, det kan lätt bli för mycket för en del. det räcker förmodligen med vin och öl. Själv dricker jag aldrig sprit, så för mig spelar det ingen roll.

Kom precis tillbaka från butiken och trots att det var väldigt stökigt igår när alla gick hem, är det kliniskt rent nu. Vi beställde nämligen hemstädning Köping och jag kan väl säga att jag är 100% nöjd. Det blev så bra. Det är till och med mycket finare än vad det var innan och det är ju inte alltid det blir efter att en städfirma städar efter en fest. Jag kan varmt rekommendera dessa hjältar. Och trevliga i telefon var de också. Glada och pigga och taggade på att göra fint. Det känns skönt och veta att man har en fantastisk städfirma i ryggen inför nästa event. Då slipper man ha ångest över städningen och det är värt varenda krona. jag betalar gärna för rent och fint. Verkligen!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *