Julen står för dörren

Julen står verkligen för dörren och bättre sent än aldrig, nu har vi hyrt en pacmobil så att det blir enklare för alla våra kära kunder att slå in era klappar.

För er som inte har koll på det så är en pacmobil en typ av inslagningsdisk.

För att slå in ett paket på en inslagningsdisk behöver du först hitta en plats på disken där det finns tillräckligt med yta för paketet. Placera paketet på platsen och säkerställ att det är stabilt och inte skakar runt för mycket. Använd sedan tejpen och tejprullen som finns på disken för att fästa tejpen runt paketet och försegla det. Försök att använda så lite tejp som möjligt och försök att få en så fin försegling som möjligt. När du är klar kan du lägga paketet i en kartong eller låda för att skydda det under transporten.

Vi har många klappar kvar i butiken som ni hinner komma in och köpa, framförallt massor av härliga julklappar till barn. Här är några bra tips på julklappar till just barn:

Leksaker: Barn älskar leksaker och det finns en mängd olika alternativ att välja mellan. Välj något som passar barnets intressen och ålder, så som dockor, bilar, pussel, lego, klossar eller actionfigurer.

Bok: En bra bok kan vara en utmärkt julklapp till barn. Välj en bok som passar barnets ålder och intressen. Det finns många bra barnböcker att välja mellan, så som sagor, äventyrsböcker, faktaböcker eller barnversioner av klassiska verk.

Studsmatta: Barn älskar verkligen att hoppa studsmatta och även om vi inte har några sådana i just vår butik så vill vi passa på att komplettera listan med just studsmattor eftersom det verkligen är en present som kan glädja många barn och som bidrar till fysisk aktivitet. Det är ju något vi verkligen bör stimulera i dagens samhälle där många barn sitter stilla alldeles för mycket.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *