cv mall

Hur jag fick mitt jobb här

Jag minns så tydligt när jag fick jobbet på Kulturbutik. Jag öppnade ett tomt Word-dokument och påbörjade mitt CV och sedan suddade allt jag skrev för att det inte kändes bra alls. Det kan vara svårt att få till design, struktur och enkelhet i ett CV, men sen hittade jag Aspirantus – jag slapp hålla på att designa allt själv.

Aspirantus hjälpte mig helt gratis genom en CV-byggare där man kostnadsfritt kan skapa ett konto och välja mellan flera olika CV-mallar – det enda du behöver göra är att skapa ett konto och sedan börja skriva in din arbetserfarenhet och dina meriter. Alla funktioner var helt gratis vilket är det bästa med Aspirantus. Jag behövde investera totalt noll kronor för att bygga mitt snygga CV som jag alltid försökt att skapa.

På deras sida är det lätt att navigera omkring i de olika fälten, man får en möjlighet att bläddra igenom tjugo moderna mallar som passar alla typer av jobb. Deras E-verktyg är också superenkelt att använda sig av och vill du byta utseende på din mall så gör du det med ett enkelt knapptryck.

En annan bra grej man även kan få hjälp med är att skriva sitt personliga brev. Jag fick en otrolig inspiration och vägledning med hjälp av Aspirantus smarta guider. Jag tycker att personliga brev kan vara svåra att skriva och uttrycka sig på ett bra sätt, därav så bra med guidningen i allt.

Jag kände mig även trygg med att alla mallar på sidan är utvecklade och godkända av rekryterare. Detta så att man snabbt och enkelt kan matcha sina kompetenser med rätt tjänst. Man kan känna sig trygg med hela hanteringen och skapandet.
Sedan läste jag även Aspirantus.se blogg på deras sida där jag fick bra tips och vägledning i hur man skriver ett personligt brev, hur skriver man sitt CV, olika mallar för ungdomar och tips för de 14 vanliga frågorna man måste kunna svara på i en anställningsintervju. Hela konceptet täcker verkligen hela processen för dig som är jobbsökande – från skapande till utförande i arbetsintervjun. Det finns även en lista på tio vanliga fel du gör när du skriver ett CV – hur man undviker de vanliga fällorna i sitt skapande – vad tittar egentligen en rekryterare på när man läser av ett CV? Aspirantus gav i alla fall mig förståelse och ett helhetstänk som är bra att ha i jakten på mitt nya drömjobb.

Det här vill du så klart också ta del av, eller hur? Allt du behöver göra är att registrera ett konto med din e-postadress och ange ett lösenord sedan får du tillgång till allt material som finns på sidan. Återigen, helt utan kostnad. Detta kan du verkligen se som en investering för att nå din fulla potential i ditt jobbsökande och framför allt din output gentemot rekrytering och HR-avdelningar. Man vill så klart att sitt CV skall sticka ut ur mängden och att de väljer dig till en intervju. Genom att skapa ett konto hos Aspirantus ökar du dina chanser att bli vald av din framtida arbetsgivare och du slipper trötta ut dig själv som arbetssökande – våra CV-verktyg kommer bli din bästa vän!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *