Hjälp av Frökärr Entreprenad AB

I det här inlägget kommer jag att berätta om när vi fick hjälp med våra enskilda avlopp av Frökärr Entreprenad AB.

Redan förra sommaren så diskuterade vi att vi behövde fixa våra enskilda avlopp och vi började direkt att leta efter en entreprenör som kunde ge oss rådgivning och samtidigt utföra hela arbetet. Vårt val föll tillslut på Frökärr Entreprenad AB och ägaren David. Vi fick en otroligt bra rådgivning från start till mål av David och han kunde skyndsamt även hjälpa oss med markarbetet.

Frökärr Entreprenad AB är ett företag i Arboga i Västmanland som funnits under många år och David har stor erfarenhet av mark- och grävarbeten runt om i Sverige. Han är specialist på enskilda avlopp, därför blev vårt val väldigt lätt. Vi fick under hela processen en väldigt bra rådgivning med Frökärr och vår kommun. Eftersom alla beslut behöver gå via kommunen och de allmänna hänsynsreglerna så behöver man kolla av med sin kommun gällande de enskilda avloppen.

Själva markarbetet löste Frökärr på egen hand och var klara på ett par dagar. Vi blev otroligt nöjda och kan varmt rekommendera Frökärr till alla er som läser och behöver hjälp med mark- och grävarbeten. Frökärr arbetar enligt alla regler och lagar som finns vad gäller enskilda avlopp, så ni kan känna er trygga med hela processen. Jag visste ingenting om enskilda avlopp innan jag träffade David och Frökärr Entreprenad, nu kan jag det mesta känns det som 😉

Besök hans egna hemsida här eller på www.fe-ab.se om ni vill veta mer om David och hans företag. David har kontor i Arboga och Linköping och arbetar för att skapa så kostnadseffektiva lösningar som möjligt för sina kunder. Han utför arbete över hela Sverige med inriktning på Örebro län, Östergötland och i hela Mälardalen med omnejd.

Tack för att ni läst vårt inlägg. I framtiden kommer vi att komma med fler tips och trix för er! Vi hoppas att ni trivs här hos oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *