Ekologiska Gosedjur

Här finns det möjlighet att hitta flera ekologiska gosedjur. Idag produceras så väldigt mycket giftiga gosedjur som man sedan köper till sina barn, vilket gör otroligt ont i hjärtat att flera föräldrar inte är mer medvetna vad man köper till sina barn. Därför vill jag i den här artikeln informera om en sida som heter Underbara Eko som en tjej driver som är väldigt medveten vad man ska köpa och inte. Hela sortimentet är kontrollerat genom henne och hon tar bara in produkter som hon vet är riktigt bra.

Framförallt vill jag då informera om de ekologiska gosedjur som ligger på hemsidan. Mycket trevliga gosedjur. Själv beställde jag vita ekologiska kaninen och Nile kanin som är lite större. Det som är bra med Underbara eko är att man snabbt fick kontakt med ägaren då det verkar vara en lite mindre butik, samt att frakten gick precis lika fort som en annan affär, så mycket bättre support. Tror frakten tog mellan 2-3 dagar innan jag kunde hämta ut paketet.

Det förvånar mig att man får sälja giftiga leksaker till barn, då dem tuggar på sakerna vilket gör det väldigt olustigt. Därför tycker jag det känns mycket bättre att kanske lägga lite extra pengar på att produkterna man köper på internet är bra och inte innehåller massa dåliga saker.

Som Underbara Eko skriver, som jag tycker var väldigt bra och trevligt sätt att göra det på var:
”Vi kanske inte gör världen så mycket bättre, men iallafall mer giftfri.” – Ett bra sätt att se på det. Man kan inte göra allt, men man kan alltid göra något för att göra det lite bättre än vad det annars är.

Är det något som ni vill att jag ska skriva mer om?
Tveka då inte att ta kontakt med mig så ska vi se om det är något som jag kan grotta ner mig i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *