Bygga fysisk butik

För ett par månader sedan var det dags att bygga ut vår fysiska butik. Vi höll länge på att leta offerter från olika aktörer i branschen och valde efter en stunds letande att anlita Nordisk Maskin för jobbet. I grund och botten behövde vi utföra en del markarbete där Nordisk Maskin kom att spela en viktig roll. Vår tanke var att bygga ut butiken med cirka 45 kvm och förlänga butiken och skapa en liten lounge för våra gäster som besöker oss fysiskt. Så i första steget behövde vi hjälp med markarbetet och sedan behövde vi hjälp med utbyggnationen. Nordisk Maskin klev tillsammans med Swepac in och slutförde markarbetet på ett mycket proffsigt sätt. Vi blev otroligt nöjda med deras insats och rekommenderar Nordisk Maskin till alla som vill ha ett markarbete utfört. Nordisk Maskin använder sig av maskiner från Swepac, vilket gjorde resultatet ännu bättre. 


Vilka är Nordisk Maskin?

Nordisk Maskin är en E-handel som är grundat av ett par entreprenörer inom mark och anläggning. Nordisk Maskin säljer alltså produkter mot skogsbruk, jordbruk, lantbruk, mark och anläggning. Dom säljer allt från verktyg, redskap till maskiner – allt som kan behövas för dig som arbetar inom ovanstående områden. Idag säljer dom produkter från kända tillverkare som Swepac och SE-Equipment för att nämna ett par stycken. Swepac är en av de kändare tillverkarna i Europa, vilket ger Nordisk Maskin en enormt bra framtoning. Swepac är kända för att leverera produkter med kvalité. 


Nordisk Maskin utför även en del markarbeten själva i deras egna företag och vi kan återigen starkt rekommendera deras tjänster. Vi är otroligt nöjda med hela processen. Från att dem kikade på jobbet till att dom skickade offert och genomförde hela jobbet. Att Nordisk Maskin dessutom använde sig av Swepacs produkter är bara positivt!

 

Om ni letar efter någon som säljer produkter inom mark och anläggning så skall ni verkligen besöka www.nordiskmaskin.se. Om ni behöver tips och rådgivning inför ert arbete kan ni prova kontakta Nordisk Maskins kundtjänst på info@nordiskmaskin.se.

Vi kommer definitivt anlita dom igen ifall vi behöver mer markarbeten med våra andra fastigheter i framtiden.

I vårt nästa inlägg kommer vi visa resultatet av deras markarbete!

Välkommen tillbaka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *