Äntligen fint i vår trädgård

Som ni alla känner till så är syftet med vår kära Kulturbutik inte bara att bedriva en butik utan att även ordna så att det blir en samlingsplats för alla kulturälskare i vår närhet. Vi vill erbjuda trevliga ytor för aktiviteter och konstnärliga uttryck i grupp och detta har vi lyckats bra med inomhus, om vi får säga det själva.

Otaliga kvällar då vi tillsammans har målat akvareller, skrivit och läst poesi, repat och spelat in låtar samt spelat improviserad teater kommer snabbt till minnes.

Till butiken här också en grönyta där vi länge har tänkt att vi skulle kunna anordna aktiviteter utomhus under de varmare årstiderna men det har än så länge inte blivit av.

Men nu bestämde vi oss äntligen för att ordna upp det. Det första steget för oss var att hitta trädgårdsservice till en rimlig peng. Vi var också noga med att läsa recensioner på nätet för att hitta ett företag med ett bra rykte.

Med facit i hand är vi väldigt glada över att vi inte skyndade genom processen utan verkligen tog oss tid för att hitta ett företag som kan stå för ett bra arbete. Nu är vår trädgård i princip fixad och vi ser väldigt mycket fram emot att kunna sätta upp en scen utomhus för uppträdanden, teaterpjäser och liknande roliga saker som vi numera kan ägna oss åt utomhus under sommaren.

Alla aktiviteter utomhus gör vi givetvis tillsammans så om ni har något förslag på saker som vi kan göra utomhus så är det bara att höra av er! Vi vill gärna höra era förslag och nya idéer är som sagt alltid välkomna.

Slutligen vill vi också passa på att säga att vi kommer att ordna en komedikväll där vi ställer upp en scen och skapar vår egen stand up-club med ”open mic”. Så om någon vill anmäla sig och prova på stand up är det bara höra av sig till oss!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *